Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Magnoli, Alejandra Paola
dc.contributor.author
Benavidez Rodriguez, Mariana Cecilia
dc.contributor.author
Poloni, Valeria Lorena
dc.contributor.author
Rojo, María Cecilia
dc.contributor.author
Combina, Mariana
dc.contributor.author
Chiacchiera, Stella Maris
dc.contributor.author
Dalcero, Ana Maria
dc.contributor.author
Cavaglieri, Lilia Reneé
dc.date.available
2019-05-06T15:43:09Z
dc.date.issued
2017-08
dc.identifier.citation
Magnoli, Alejandra Paola; Benavidez Rodriguez, Mariana Cecilia; Poloni, Valeria Lorena; Rojo, María Cecilia; Combina, Mariana; et al.; Corrigendum to: Novel yeast isolated from broilers’ feedstuff, gut and faeces as aflatoxin B 1 adsorbents (Journal of Applied Microbiology, (2016), 121, 6, (1766-1776), 10.1111/jam.13297); Wiley Blackwell Publishing, Inc; Journal of Applied Microbiology; 123; 2; 8-2017; 568-568
dc.identifier.issn
1364-5072
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/75601
dc.description.abstract
First published online on 14 November 2016 on Wiley Online Library: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jam.13297/abstract In the paper by Magnoli et al. (), the following errors were published on page 1770 and 1772: Statistical analyses Aflatoxin B 1 adsorption isotherms Equation (1): (Formula presented.) Equation (1) was incorrect and should have read: (Formula presented.) Also, on line 25 of page 1770, the phrase: ‘α’ is the Langmuir parameter that measures the interaction between adsorbed AFB 1 molecules was wrong and should have been removed. On page 1772, the “α” column in Table 4 should not have been included and the caption should have read: Γ max is the surface excess at saturation per gram of yeast; β is the Langmuir adsorption constant (L) (mol −1 ); R 2 determines the model quality.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Wiley Blackwell Publishing, Inc
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Afrlatoxin
dc.subject
Yeast
dc.subject
Adsorption
dc.subject.classification
Otras Ciencias Biológicas
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS
dc.title
Corrigendum to: Novel yeast isolated from broilers’ feedstuff, gut and faeces as aflatoxin B 1 adsorbents (Journal of Applied Microbiology, (2016), 121, 6, (1766-1776), 10.1111/jam.13297)
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2019-04-15T18:33:08Z
dc.identifier.eissn
1365-2672
dc.journal.volume
123
dc.journal.number
2
dc.journal.pagination
568-568
dc.journal.pais
Reino Unido
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Magnoli, Alejandra Paola. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina
dc.description.fil
Fil: Benavidez Rodriguez, Mariana Cecilia. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Química; Argentina
dc.description.fil
Fil: Poloni, Valeria Lorena. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina
dc.description.fil
Fil: Rojo, María Cecilia. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Mendoza-San Juan. Estación Experimental Agropecuaria Mendoza. Centro de Estudios Enológicos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Combina, Mariana. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Mendoza-San Juan. Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Chiacchiera, Stella Maris. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Química; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina
dc.description.fil
Fil: Dalcero, Ana Maria. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina
dc.description.fil
Fil: Cavaglieri, Lilia Reneé. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina
dc.journal.title
Journal of Applied Microbiology
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://doi.wiley.com/10.1111/jam.13528
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1111/jam.13528
Archivos asociados