Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Magnoli, Alejandra Paola  
dc.contributor.author
Benavidez Rodriguez, Mariana Cecilia  
dc.contributor.author
Poloni, Valeria Lorena  
dc.contributor.author
Rojo, María Cecilia  
dc.contributor.author
Combina, Mariana  
dc.contributor.author
Chiacchiera, Stella Maris  
dc.contributor.author
Dalcero, Ana Maria  
dc.contributor.author
Cavaglieri, Lilia Reneé  
dc.date.available
2019-05-06T15:43:09Z  
dc.date.issued
2017-08  
dc.identifier.citation
Magnoli, Alejandra Paola; Benavidez Rodriguez, Mariana Cecilia; Poloni, Valeria Lorena; Rojo, María Cecilia; Combina, Mariana; et al.; Corrigendum to: Novel yeast isolated from broilers’ feedstuff, gut and faeces as aflatoxin B 1 adsorbents (Journal of Applied Microbiology, (2016), 121, 6, (1766-1776), 10.1111/jam.13297); Wiley Blackwell Publishing, Inc; Journal of Applied Microbiology; 123; 2; 8-2017; 568-568  
dc.identifier.issn
1364-5072  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/75601  
dc.description.abstract
First published online on 14 November 2016 on Wiley Online Library: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jam.13297/abstract In the paper by Magnoli et al. (), the following errors were published on page 1770 and 1772: Statistical analyses Aflatoxin B 1 adsorption isotherms Equation (1): (Formula presented.) Equation (1) was incorrect and should have read: (Formula presented.) Also, on line 25 of page 1770, the phrase: ‘α’ is the Langmuir parameter that measures the interaction between adsorbed AFB 1 molecules was wrong and should have been removed. On page 1772, the “α” column in Table 4 should not have been included and the caption should have read: Γ max is the surface excess at saturation per gram of yeast; β is the Langmuir adsorption constant (L) (mol −1 ); R 2 determines the model quality.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Wiley Blackwell Publishing, Inc  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Afrlatoxin  
dc.subject
Yeast  
dc.subject
Adsorption  
dc.subject.classification
Otras Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Corrigendum to: Novel yeast isolated from broilers’ feedstuff, gut and faeces as aflatoxin B 1 adsorbents (Journal of Applied Microbiology, (2016), 121, 6, (1766-1776), 10.1111/jam.13297)  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2019-04-15T18:33:08Z  
dc.identifier.eissn
1365-2672  
dc.journal.volume
123  
dc.journal.number
2  
dc.journal.pagination
568-568  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Magnoli, Alejandra Paola. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Benavidez Rodriguez, Mariana Cecilia. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Química; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Poloni, Valeria Lorena. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Rojo, María Cecilia. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Mendoza-San Juan. Estación Experimental Agropecuaria Mendoza. Centro de Estudios Enológicos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Combina, Mariana. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional Mendoza-San Juan. Estación Experimental Agropecuaria Mendoza; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Chiacchiera, Stella Maris. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Química; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Dalcero, Ana Maria. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Cavaglieri, Lilia Reneé. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Fisicoquímicas y Naturales. Departamento de Microbiología e Inmunología. Cátedra de Micología; Argentina  
dc.journal.title
Journal of Applied Microbiology  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://doi.wiley.com/10.1111/jam.13528  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1111/jam.13528