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dc.contributor.author
Schurig Briccio, Lici Ariane  
dc.contributor.author
Farias, Ricardo Norberto  
dc.contributor.author
Rintoul, Maria Regina  
dc.contributor.author
Rapisarda, Viviana Andrea  
dc.date.available
2018-12-05T13:32:01Z  
dc.date.issued
2009-07  
dc.identifier.citation
Schurig Briccio, Lici Ariane; Farias, Ricardo Norberto; Rintoul, Maria Regina; Rapisarda, Viviana Andrea; Phosphate-enhanced stationary-phase fitness of Escherichia coli is related to inorganic polyphosphate level; American Society for Microbiology; Journal of Bacteriology; 191; 13; 7-2009; 4478-4481  
dc.identifier.issn
0021-9193  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/65835  
dc.description.abstract
We found that Escherichia coli grown in media with >37 mM phosphate maintained a high polyphosphate level in late stationary phase, which could account for changes in gene expression and enzyme activities that enhance stationary-phase fitness. Copyright © 2009, American Society for Microbiology. All Rights Reserved.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
American Society for Microbiology  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Inorganic Polyphosphate  
dc.subject
Escherichia Coli  
dc.subject
Stationary-Phase  
dc.subject
Phosphate  
dc.subject.classification
Otras Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Phosphate-enhanced stationary-phase fitness of Escherichia coli is related to inorganic polyphosphate level  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2018-11-13T17:09:44Z  
dc.journal.volume
191  
dc.journal.number
13  
dc.journal.pagination
4478-4481  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Washington  
dc.description.fil
Fil: Schurig Briccio, Lici Ariane. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición | Universidad Nacional de Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Farias, Ricardo Norberto. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición | Universidad Nacional de Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Rintoul, Maria Regina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición | Universidad Nacional de Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Rapisarda, Viviana Andrea. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición | Universidad Nacional de Tucumán. Instituto Superior de Investigaciones Biológicas. Departamento de Bioquímica de la Nutrición; Argentina  
dc.journal.title
Journal of Bacteriology  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://jb.asm.org/content/191/13/4478  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://dx.doi.org/10.1128/JB.00082-09