Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Roura, Sara Ines
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.contributor.author
Davidivoch, L.A.
dc.contributor.author
del Valle, C.E.
dc.date.available
2018-03-27T14:46:39Z
dc.date.issued
2000-02
dc.identifier.citation
Roura, Sara Ines; Davidivoch, L.A.; del Valle, C.E.; Quality Loss in Minimally Processed Swiss Chard Related to Amount of Damaged Area; Elsevier Science; LWT - Food Science and Technology; 33; 1; 2-2000; 53-59
dc.identifier.issn
0023-6438
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/40121
dc.description.abstract
Whole leaves of Swiss chard and leaves cut into 2, 3 and 4 cm wide strips were stored at 4 °C and 98% relative humidity for 11 d. Water, weight and chlorophyll concentration decreased continuously during storage, with losses depending on the degree of processing injury and relating to the damaged area per unit volume rather than to exposed area. Titratable acids and soluble solids contents presented greater decreases in the first 3 d of storage; thereafter their evolution did not show a definite tendency. © 2000 Academic Press.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Elsevier Science
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/ar/
dc.subject
Chard
dc.subject
Leafy Vegetables
dc.subject
Minimally Processed Foods
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.title
Quality Loss in Minimally Processed Swiss Chard Related to Amount of Damaged Area
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2018-03-16T14:31:07Z
dc.journal.volume
33
dc.journal.number
1
dc.journal.pagination
53-59
dc.journal.pais
Países Bajos
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.journal.ciudad
Amsterdam
dc.description.fil
Fil: Roura, Sara Ines. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ingeniería. Departamento de Ingeniería Química. Grupo de Investigación en Ingeniería En Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Davidivoch, L.A.. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ingeniería. Departamento de Ingeniería Química. Grupo de Investigación en Ingeniería En Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: del Valle, C.E.. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ingeniería. Departamento de Ingeniería Química. Grupo de Investigación en Ingeniería En Alimentos; Argentina
dc.journal.title
LWT - Food Science and Technology
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1006/fstl.1999.0615
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643899906151
Archivos asociados