Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Roura, Sara Ines  
dc.contributor.author
Davidivoch, L.A.  
dc.contributor.author
del Valle, C.E.  
dc.date.available
2018-03-27T14:46:39Z  
dc.date.issued
2000-02  
dc.identifier.citation
Roura, Sara Ines; Davidivoch, L.A.; del Valle, C.E.; Quality Loss in Minimally Processed Swiss Chard Related to Amount of Damaged Area; Elsevier Science; LWT - Food Science and Technology; 33; 1; 2-2000; 53-59  
dc.identifier.issn
0023-6438  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/40121  
dc.description.abstract
Whole leaves of Swiss chard and leaves cut into 2, 3 and 4 cm wide strips were stored at 4 °C and 98% relative humidity for 11 d. Water, weight and chlorophyll concentration decreased continuously during storage, with losses depending on the degree of processing injury and relating to the damaged area per unit volume rather than to exposed area. Titratable acids and soluble solids contents presented greater decreases in the first 3 d of storage; thereafter their evolution did not show a definite tendency. © 2000 Academic Press.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Elsevier Science  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/ar/  
dc.subject
Chard  
dc.subject
Leafy Vegetables  
dc.subject
Minimally Processed Foods  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Quality Loss in Minimally Processed Swiss Chard Related to Amount of Damaged Area  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2018-03-16T14:31:07Z  
dc.journal.volume
33  
dc.journal.number
1  
dc.journal.pagination
53-59  
dc.journal.pais
Países Bajos  
dc.journal.ciudad
Amsterdam  
dc.description.fil
Fil: Roura, Sara Ines. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ingeniería. Departamento de Ingeniería Química. Grupo de Investigación en Ingeniería En Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Davidivoch, L.A.. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ingeniería. Departamento de Ingeniería Química. Grupo de Investigación en Ingeniería En Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: del Valle, C.E.. Universidad Nacional de Mar del Plata. Facultad de Ingeniería. Departamento de Ingeniería Química. Grupo de Investigación en Ingeniería En Alimentos; Argentina  
dc.journal.title
LWT - Food Science and Technology  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1006/fstl.1999.0615  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643899906151