Artículo
Imprinting: When Early Life Memories Make Food Smell Bad
Fecha de publicación:
05/2016
Editorial:
Cell Press
Revista:
Current Biology
ISSN:
0960-9822
Idioma:
Inglés
Tipo de recurso:
Artículo publicado
Clasificación temática:
Resumen
A recent study has found that pathogen exposure early in the life of the nematode Caenorhabditis elegans leads to a long-lasting aversion that requires distinct sets of neurons for the formation and retrieval of the imprinted memory.
Palabras clave:
Imprinting
,
C.Elegans
,
Avoidance
,
Pathogenic Bacteria
Archivos asociados
Licencia
Identificadores
Colecciones
Articulos(INIBIBB)
Articulos de INST.DE INVEST.BIOQUIMICAS BAHIA BLANCA (I)
Articulos de INST.DE INVEST.BIOQUIMICAS BAHIA BLANCA (I)
Citación
Rayes, Diego Hernán; Alkema, Mark J.; Imprinting: When Early Life Memories Make Food Smell Bad; Cell Press; Current Biology; 26; 9; 5-2016; R362-R364
Compartir
Altmétricas