Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.date.available
2025-02-20T11:25:57Z  
dc.identifier.citation
Custodio, Estefania; Jiménez, Sofía; Ramos, Maria Priscila; (2025): Kenya Nutrition Conversion Table (Kenya_NCT). Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. (dataset). http://hdl.handle.net/11336/254957  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/254957  
dc.description.abstract
In order to estimate the nutrients intake from the food consumption module of the 2015/2016 Kenya Integrated Household Budget Survey (KIHBS), each of the food items reported in that module is matched with a food item in the Food Composition Table (FCT) or Food Database (FDB) of choice, and nutrients composition are then compiled in what is called the nutrition conversion table (NCT).  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://opendatacommons.org/licenses/by/1-0/  
dc.title
Kenya Nutrition Conversion Table (Kenya_NCT)  
dc.type
dataset  
dc.date.updated
2025-02-20T09:55:11Z  
dc.description.fil
Fil: Custodio, Estefania. Instituto de Salud Carlos Iii (isciii);  
dc.description.fil
Fil: Jiménez, Sofía. Universidad de Zaragoza; España  
dc.description.fil
Fil: Ramos, Maria Priscila. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas. Departamento de Economía; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Saavedra 15. Instituto Interdisciplinario de Economía Política de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas. Instituto Interdisciplinario de Economía Política de Buenos Aires; Argentina  
dc.datacite.PublicationYear
2025  
dc.datacite.Creator
Custodio, Estefania  
dc.datacite.Creator
Jiménez, Sofía  
dc.datacite.Creator
Ramos, Maria Priscila  
dc.datacite.affiliation
Instituto de Salud Carlos Iii (isciii)  
dc.datacite.affiliation
Universidad de Zaragoza  
dc.datacite.affiliation
Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas. Departamento de Economía  
dc.datacite.affiliation
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Saavedra 15. Instituto Interdisciplinario de Economía Política de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Económicas. Instituto Interdisciplinario de Economía Política de Buenos Aires  
dc.datacite.publisher
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas  
dc.datacite.subject
Otras Ciencias Médicas  
dc.datacite.subject
Otras Ciencias Médicas  
dc.datacite.subject
CIENCIAS MÉDICAS Y DE LA SALUD  
dc.datacite.date
18/09/2024  
dc.datacite.DateType
Creado  
dc.datacite.language
eng  
dc.datacite.AlternateIdentifierType
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.4321/repisalud.25905  
dc.datacite.AlternateIdentifierType
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/hdl/https://hdl.handle.net/20.500.12105/25905  
dc.datacite.version
1.0  
dc.datacite.description
It includes the nutrients composition of food items reported in the food composition module of the 2015/2016 KIHBS.  
dc.datacite.DescriptionType
Información Técnica  
dc.relationtype.isSourceOf
11336/117950  
dc.relationtype.isSourceOf
11336/117956  
dc.relationtype.isSourceOf
11336/133848  
dc.relationtype.isSourceOf
11336/138820  
dc.relationtype.isSourceOf
11336/148537  
dc.relationtype.isSourceOf
https://link.springer.com/journal/12571  
dc.subject.keyword
Nutrition Conversion Table (NCT) Kenya  
dc.subject.keyword
Nutrients consumption  
dc.subject.keyword
Food security  
dc.subject.keyword
Household consumption survey  
dc.datacite.resourceTypeGeneral
dataset  
dc.conicet.datoinvestigacionid
25006  
dc.datacite.geolocation
Kenia  
dc.datacite.formatedDate
2024