Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Abalos, Rosa Ana  
dc.contributor.author
Naef, Elisa Fernanda  
dc.contributor.author
Aviles, Maria Victoria  
dc.contributor.author
Gómez, María Beatriz  
dc.date.available
2023-10-04T19:04:48Z  
dc.date.issued
2022-02  
dc.identifier.citation
Abalos, Rosa Ana; Naef, Elisa Fernanda; Aviles, Maria Victoria; Gómez, María Beatriz; Consumers’ Opinion and Perception toward a Convenience Food through Projective Techniques; Taylor & Francis; Journal of Culinary Science & Technology; 2-2022; 1-13  
dc.identifier.issn
1542-8052  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/214148  
dc.description.abstract
Convenience food cooked by sous vide has been developing in the field of high cuisine and restaurants. In this paper the perception of Argentinian consumers of a convenience food cooked by sous vide was explored through the use of projective techniques. The results demonstrated that good taste and convenience were the principal positive characteristics that promoted the intent to purchase a convenience food cooked by sous vide, whereas mistrust and lack of knowledge of the preparation and composition of the product discouraged the consumption.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Taylor & Francis  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
COMPLETION TASK  
dc.subject
CONSUMER STUDIES  
dc.subject
CONVENIENCE FOOD  
dc.subject
SOUSVIDE COOKING  
dc.subject
WORD-ASSOCIATION  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Consumers’ Opinion and Perception toward a Convenience Food through Projective Techniques  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2023-08-08T13:33:45Z  
dc.identifier.eissn
1542-8044  
dc.journal.pagination
1-13  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Abalos, Rosa Ana. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Naef, Elisa Fernanda. Consejo Nacional de Investigaciones Cientificas y Tecnicas. Centro Cientifico Tecnologico Conicet - Santa Fe. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios. - Universidad Nacional de Entre Rios. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios.; Argentina. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Aviles, Maria Victoria. Consejo Nacional de Investigaciones Cientificas y Tecnicas. Centro Cientifico Tecnologico Conicet - Santa Fe. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios. - Universidad Nacional de Entre Rios. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios.; Argentina. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Gómez, María Beatriz. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina  
dc.journal.title
Journal of Culinary Science & Technology  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15428052.2022.2043211  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1080/15428052.2022.2043211