Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Abalos, Rosa Ana
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.contributor.author
Naef, Elisa Fernanda
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.contributor.author
Aviles, Maria Victoria
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.contributor.author
Gómez, María Beatriz
dc.date.available
2023-10-04T19:04:48Z
dc.date.issued
2022-02
dc.identifier.citation
Abalos, Rosa Ana; Naef, Elisa Fernanda; Aviles, Maria Victoria; Gómez, María Beatriz; Consumers’ Opinion and Perception toward a Convenience Food through Projective Techniques; Taylor & Francis; Journal of Culinary Science & Technology; 2-2022; 1-13
dc.identifier.issn
1542-8052
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/214148
dc.description.abstract
Convenience food cooked by sous vide has been developing in the field of high cuisine and restaurants. In this paper the perception of Argentinian consumers of a convenience food cooked by sous vide was explored through the use of projective techniques. The results demonstrated that good taste and convenience were the principal positive characteristics that promoted the intent to purchase a convenience food cooked by sous vide, whereas mistrust and lack of knowledge of the preparation and composition of the product discouraged the consumption.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Taylor & Francis
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
COMPLETION TASK
dc.subject
CONSUMER STUDIES
dc.subject
CONVENIENCE FOOD
dc.subject
SOUSVIDE COOKING
dc.subject
WORD-ASSOCIATION
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.title
Consumers’ Opinion and Perception toward a Convenience Food through Projective Techniques
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2023-08-08T13:33:45Z
dc.identifier.eissn
1542-8044
dc.journal.pagination
1-13
dc.journal.pais
Reino Unido
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Abalos, Rosa Ana. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina
dc.description.fil
Fil: Naef, Elisa Fernanda. Consejo Nacional de Investigaciones Cientificas y Tecnicas. Centro Cientifico Tecnologico Conicet - Santa Fe. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios. - Universidad Nacional de Entre Rios. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios.; Argentina. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina
dc.description.fil
Fil: Aviles, Maria Victoria. Consejo Nacional de Investigaciones Cientificas y Tecnicas. Centro Cientifico Tecnologico Conicet - Santa Fe. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios. - Universidad Nacional de Entre Rios. Instituto de Ciencia y Tecnologia de Los Alimentos de Entre Rios.; Argentina. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina
dc.description.fil
Fil: Gómez, María Beatriz. Universidad Nacional de Entre Rios. Facultad de Bromatología. Departamento de Bromatologia; Argentina
dc.journal.title
Journal of Culinary Science & Technology
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15428052.2022.2043211
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1080/15428052.2022.2043211
Archivos asociados