Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Galan, Maria Gimena
dc.contributor.author
Weisstaub, Adriana Ruth
dc.contributor.author
Llopart, Emilce Elina
dc.contributor.author
Zuleta, Angela
dc.contributor.author
Drago, Silvina Rosa
dc.date.available
2023-02-10T16:23:54Z
dc.date.issued
2022-01
dc.identifier.citation
Galan, Maria Gimena; Weisstaub, Adriana Ruth; Llopart, Emilce Elina; Zuleta, Angela; Drago, Silvina Rosa; Correction: Effects of extruded whole-grain sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) based diets on calcium absorption and bone health of growing Wistar rats; Royal Society of Chemistry; Food and Function; 13; 3; 1-2022; 1680-1680
dc.identifier.issn
2042-6496
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/187644
dc.description.abstract
The authors regret the omission of one of the authors, Emilce Elina Llopart, from the original manuscript. The corrected author list is as shown above. The Royal Society of Chemistry apologises for these errors and any consequent inconvenience to authors and readers.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Royal Society of Chemistry
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/ar/
dc.subject
SORGHUM
dc.subject
EXTRUDED
dc.subject
CALCIUM
dc.subject
RATS
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Correction: Effects of extruded whole-grain sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) based diets on calcium absorption and bone health of growing Wistar rats
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2023-02-09T15:45:32Z
dc.identifier.eissn
2042-650X
dc.journal.volume
13
dc.journal.number
3
dc.journal.pagination
1680-1680
dc.journal.pais
Reino Unido
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Galan, Maria Gimena. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Tecnología de los Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Weisstaub, Adriana Ruth. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica. Departamento de Bromatología y Nutrición Experimental; Argentina
dc.description.fil
Fil: Llopart, Emilce Elina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Rosario; Argentina. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Tecnología de los Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Zuleta, Angela. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica. Departamento de Bromatología y Nutrición Experimental; Argentina
dc.description.fil
Fil: Drago, Silvina Rosa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Tecnología de los Alimentos; Argentina
dc.journal.title
Food and Function
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2022/FO/D1FO90113C
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1039/D1FO90113C
Archivos asociados