Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Galan, Maria Gimena  
dc.contributor.author
Weisstaub, Adriana Ruth  
dc.contributor.author
Llopart, Emilce Elina  
dc.contributor.author
Zuleta, Angela  
dc.contributor.author
Drago, Silvina Rosa  
dc.date.available
2023-02-10T16:23:54Z  
dc.date.issued
2022-01  
dc.identifier.citation
Galan, Maria Gimena; Weisstaub, Adriana Ruth; Llopart, Emilce Elina; Zuleta, Angela; Drago, Silvina Rosa; Correction: Effects of extruded whole-grain sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) based diets on calcium absorption and bone health of growing Wistar rats; Royal Society of Chemistry; Food and Function; 13; 3; 1-2022; 1680-1680  
dc.identifier.issn
2042-6496  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/187644  
dc.description.abstract
The authors regret the omission of one of the authors, Emilce Elina Llopart, from the original manuscript. The corrected author list is as shown above. The Royal Society of Chemistry apologises for these errors and any consequent inconvenience to authors and readers.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Royal Society of Chemistry  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/ar/  
dc.subject
SORGHUM  
dc.subject
EXTRUDED  
dc.subject
CALCIUM  
dc.subject
RATS  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Correction: Effects of extruded whole-grain sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) based diets on calcium absorption and bone health of growing Wistar rats  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2023-02-09T15:45:32Z  
dc.identifier.eissn
2042-650X  
dc.journal.volume
13  
dc.journal.number
3  
dc.journal.pagination
1680-1680  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Galan, Maria Gimena. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Tecnología de los Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Weisstaub, Adriana Ruth. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica. Departamento de Bromatología y Nutrición Experimental; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Llopart, Emilce Elina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Rosario; Argentina. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Tecnología de los Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Zuleta, Angela. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica. Departamento de Bromatología y Nutrición Experimental; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Drago, Silvina Rosa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Tecnología de los Alimentos; Argentina  
dc.journal.title
Food and Function  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2022/FO/D1FO90113C  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1039/D1FO90113C