Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Cremaschi, Almendra
dc.contributor.author
Marin, Anabel
dc.contributor.author
Van Zwanenberg, Patrick
dc.contributor.author
Lowenstein, Vanesa
dc.date.available
2022-10-31T05:39:45Z
dc.date.issued
2019-11
dc.identifier.citation
Cremaschi, Almendra; Marin, Anabel; Van Zwanenberg, Patrick; Lowenstein, Vanesa; Seeds Keep Wisdom alive; Center for Genomic Gastronomy; Food Phreaking; 4; 11-2019; 46-51
dc.identifier.issn
2372-6504
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/175509
dc.description.abstract
Our world is facing complex sustainability challenges that are threatening not only our capacity to feed the growing population, but also to nurture it. The Green Revolution and the introduction of sophisticated technological innovations were once considered the best way of fulfilling the food needs of the world population. Unfortunately, this approach doesn’t come close to meeting these needs and every year more people become undernourished, both of food and wisdom.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Center for Genomic Gastronomy
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
seeds
dc.subject
wisdom
dc.subject
sovereignty
dc.subject
sustainability
dc.subject.classification
Otras Ciencias Naturales y Exactas
dc.subject.classification
Otras Ciencias Naturales y Exactas
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS
dc.title
Seeds Keep Wisdom alive
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2022-10-27T10:18:56Z
dc.journal.volume
4
dc.journal.pagination
46-51
dc.journal.pais
Canadá
dc.description.fil
Fil: Cremaschi, Almendra. Universidad Nacional de San Martin. Escuela de Economia y Negocios. Centro de Investigaciones Para la Transformacion.; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Marin, Anabel. Universidad Nacional de San Martin. Escuela de Economia y Negocios. Centro de Investigaciones Para la Transformacion.; Argentina
dc.description.fil
Fil: Van Zwanenberg, Patrick. Universidad Nacional de San Martin. Escuela de Economia y Negocios. Centro de Investigaciones Para la Transformacion.; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Lowenstein, Vanesa. Ministerio de Ciencia, Tecnología e Innovación Productiva; Argentina
dc.journal.title
Food Phreaking
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://www.foodphreaking.com/issue04pdf/FoodPhreaking_04.pdf
Archivos asociados