Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Cremaschi, Almendra  
dc.contributor.author
Marin, Anabel  
dc.contributor.author
Van Zwanenberg, Patrick  
dc.contributor.author
Lowenstein, Vanesa  
dc.date.available
2022-10-31T05:39:45Z  
dc.date.issued
2019-11  
dc.identifier.citation
Cremaschi, Almendra; Marin, Anabel; Van Zwanenberg, Patrick; Lowenstein, Vanesa; Seeds Keep Wisdom alive; Center for Genomic Gastronomy; Food Phreaking; 4; 11-2019; 46-51  
dc.identifier.issn
2372-6504  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/175509  
dc.description.abstract
Our world is facing complex sustainability challenges that are threatening not only our capacity to feed the growing population, but also to nurture it. The Green Revolution and the introduction of sophisticated technological innovations were once considered the best way of fulfilling the food needs of the world population. Unfortunately, this approach doesn’t come close to meeting these needs and every year more people become undernourished, both of food and wisdom.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Center for Genomic Gastronomy  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
seeds  
dc.subject
wisdom  
dc.subject
sovereignty  
dc.subject
sustainability  
dc.subject.classification
Otras Ciencias Naturales y Exactas  
dc.subject.classification
Otras Ciencias Naturales y Exactas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Seeds Keep Wisdom alive  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2022-10-27T10:18:56Z  
dc.journal.volume
4  
dc.journal.pagination
46-51  
dc.journal.pais
Canadá  
dc.description.fil
Fil: Cremaschi, Almendra. Universidad Nacional de San Martin. Escuela de Economia y Negocios. Centro de Investigaciones Para la Transformacion.; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Marin, Anabel. Universidad Nacional de San Martin. Escuela de Economia y Negocios. Centro de Investigaciones Para la Transformacion.; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Van Zwanenberg, Patrick. Universidad Nacional de San Martin. Escuela de Economia y Negocios. Centro de Investigaciones Para la Transformacion.; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Lowenstein, Vanesa. Ministerio de Ciencia, Tecnología e Innovación Productiva; Argentina  
dc.journal.title
Food Phreaking  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://www.foodphreaking.com/issue04pdf/FoodPhreaking_04.pdf