Repositorio Institucional
Repositorio Institucional
CONICET Digital
  • Inicio
  • EXPLORAR
    • AUTORES
    • DISCIPLINAS
    • COMUNIDADES
  • Estadísticas
  • Novedades
    • Noticias
    • Boletines
  • Ayuda
    • General
    • Datos de investigación
  • Acerca de
    • CONICET Digital
    • Equipo
    • Red Federal
  • Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
  • INFORMACIÓN GENERAL
  • RESUMEN
  • ESTADISTICAS
 
Capítulo de Libro

Nutritional Quality of Fruits and Vegetables

Título del libro: Postharvest Handling: A Systems Approach

Vicente, Ariel RobertoIcon ; Manganaris, George A.; Ortiz, Cristian MatiasIcon ; Sozzi, Gabriel OscarIcon ; Crisosto, Carlos H.
Otros responsables: Florkowski, Wojciech J.; Brueckner, Bernhard; Shewfelt, Robert L.; Prussia, Stanley E.
Fecha de publicación: 2014
Editorial: Academic Press Inc Elsevier Science
ISBN: 978-0-12-408137-6
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Otras Ingenierías y Tecnologías

Resumen

Postharvest Handling, Third Edition takes a global perspective in offering a system of measuring, monitoring, and managing produce processing to improve food quality, minimize food waste, reduce risks and uncertainties, and maximize time and resources. This unique resource provides an overview of the postharvest system and its role in the food value chain, and offers essential tools to monitor and control the handling process. It shows how to predict and combat unexpected events (e.g., spoilage), and manage the food quality and safety within a facility. Proven research methods and applications from various viewpoints are available to help you maintain high-quality produce and achieve the highest yields possible. The book also explores current challenges-including oversupply, waste, food safety, lack of resources, sustainability-and best practices for production to thrive in spite of these challenges.
Palabras clave: FRUIT , VEGETABLES , NUTRITION , BIOACTIVE COMPOUNDS
Ver el registro completo
 
Archivos asociados
Tamaño: 1.074Mb
Formato: PDF
.
Solicitar
Licencia
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/157009
DOI: http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-408137-6.00005-3
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124081376000053
Colecciones
Capítulos de libros(CIDCA)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Citación
Vicente, Ariel Roberto; Manganaris, George A.; Ortiz, Cristian Matias; Sozzi, Gabriel Oscar; Crisosto, Carlos H.; Nutritional Quality of Fruits and Vegetables; Academic Press Inc Elsevier Science; 1; 2014; 69-122
Compartir
Altmétricas
 

Enviar por e-mail
Separar cada destinatario (hasta 5) con punto y coma.
  • Facebook
  • X Conicet Digital
  • Instagram
  • YouTube
  • Sound Cloud
  • LinkedIn

Los contenidos del CONICET están licenciados bajo Creative Commons Reconocimiento 2.5 Argentina License

https://www.conicet.gov.ar/ - CONICET

Inicio

Explorar

  • Autores
  • Disciplinas
  • Comunidades

Estadísticas

Novedades

  • Noticias
  • Boletines

Ayuda

Acerca de

  • CONICET Digital
  • Equipo
  • Red Federal

Contacto

Godoy Cruz 2290 (C1425FQB) CABA – República Argentina – Tel: +5411 4899-5400 repositorio@conicet.gov.ar
TÉRMINOS Y CONDICIONES