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dc.contributor.author
Santos, Mauricio Ismael
dc.contributor.author
Tymczyszyn, Emma Elizabeth
dc.contributor.author
Golowczyc, Marina Alejandra
dc.contributor.author
Mobili, Pablo
dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea
dc.contributor.other
Foerst, Petra
dc.contributor.other
Santivarangkna, Chalat
dc.date.available
2022-05-06T03:07:17Z
dc.date.issued
2015
dc.identifier.citation
Santos, Mauricio Ismael; Tymczyszyn, Emma Elizabeth; Golowczyc, Marina Alejandra; Mobili, Pablo; Gomez Zavaglia, Andrea; Probiotic Cell Cultivation; CRC Press-Taylor & Francis Group; 1; 2015; 45-75
dc.identifier.isbn
9781498734530
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/156721
dc.description.abstract
Research on lactic acid bacteria (LAB) and probiotics is nowadays an interdisciplinary fi eld going beyond the fundamental microbiology. The commercial importance of certain microbial metabolites (i.e., lactic acid) has led to the use of these microorganisms as “biological factories” of valuable products. On the other hand, the worldwide ecological conscience about the importance of reducing industrial contamination has stimulated the use of certain effl uents as “non-traditional” culture media for LAB and probiotics. This approach has two advantages: the decrease of industrial costs derived from decontamination of effl uents and the lower cost of culture media.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press-Taylor & Francis Group
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
PROBIOTIC
dc.subject
CULTIVATION
dc.subject
NON-TRADITIONAL MEDIA
dc.subject
GROWTH MONITORING
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Probiotic Cell Cultivation
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2022-04-26T20:06:52Z
dc.journal.volume
1
dc.journal.pagination
45-75
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Boca Ratón
dc.description.fil
Fil: Santos, Mauricio Ismael. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Tymczyszyn, Emma Elizabeth. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Golowczyc, Marina Alejandra. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Mobili, Pablo. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://tinyurl.com/y5g6zu5e
dc.conicet.paginas
384
dc.source.titulo
Advances in Probiotic Technology
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