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dc.contributor.author
López Córdoba, Alex Fernando
dc.contributor.author
Duca, Clara
dc.contributor.author
Cimadoro, Jonathan Daniel
dc.contributor.author
Goyanes, Silvia Nair
dc.contributor.other
Jamuna, A. Bai
dc.date.available
2021-12-15T11:52:42Z
dc.date.issued
2018
dc.identifier.citation
López Córdoba, Alex Fernando; Duca, Clara; Cimadoro, Jonathan Daniel; Goyanes, Silvia Nair; Electrospinning and Electrospraying Technologies and Their Potential Applications in the Food Industry; CRC Press - Taylor & Francis Group; 21; 2018; 461-479
dc.identifier.isbn
9781498784832
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/148772
dc.description.abstract
Electrospinning and electrospraying technologies represent simple and attractive alternatives to developing new nanostructures with unique properties. However, their applications in the field of food processing engineering have not often been explored. The present paper highlights some recent advances carried out by electrospinning/electrospraying in food encapsulation, food packaging, sensing applications and food filtration. It also discusses the opportunities and limitations of these technologies, which should be addressed before large-scale production of electrospun and electrosprayed structures of interest in the food field can take place.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Electrospinning
dc.subject
Electrospraying
dc.subject
Food Applications
dc.subject
Encapsulation
dc.subject.classification
Nano-materiales
dc.subject.classification
Nanotecnología
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Electrospinning and Electrospraying Technologies and Their Potential Applications in the Food Industry
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2021-04-30T20:16:29Z
dc.journal.volume
21
dc.journal.pagination
461-479
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.description.fil
Fil: López Córdoba, Alex Fernando. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Física de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Instituto de Física de Buenos Aires; Argentina
dc.description.fil
Fil: Duca, Clara. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Física de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Instituto de Física de Buenos Aires; Argentina
dc.description.fil
Fil: Cimadoro, Jonathan Daniel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Física de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Instituto de Física de Buenos Aires; Argentina
dc.description.fil
Fil: Goyanes, Silvia Nair. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Física de Buenos Aires. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Instituto de Física de Buenos Aires; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.routledge.com/Nanotechnology-Applications-in-the-Food-Industry/Rai-Bai/p/book/9781498784832
dc.conicet.paginas
538
dc.source.titulo
Nanotechnology Applications in the Food Industry
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