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dc.contributor.author
Parodi, Armando José A.  
dc.contributor.author
Leloir, Luis Federico  
dc.date.available
2021-10-07T14:53:58Z  
dc.date.issued
1976-01  
dc.identifier.citation
Parodi, Armando José A.; Leloir, Luis Federico; Lipid intermediates in protein glycosylation; Cell Press; Trends In Biochemical Sciences; 1; 2; 1-1976; 58-59  
dc.identifier.issn
0968-0004  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/143129  
dc.description.abstract
The oligosaccharide moieties of animal glycoproteins that involve linkage between carbohydrate and asparagine are built up on dolichol pyrophosphate before incorporation into the protein. The use of dolichol pyrophosphate in place of the commoner nucleoside diphosphate as the sugar carrier may be because the former is more compatible with the hydrophobic environment of the membrane where the glycoprotein synthesis occurs.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Cell Press  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Leloir, Luis F.  
dc.subject
Parodi, Armando J.  
dc.subject
Leloir Investigador  
dc.subject
Publicaciones  
dc.subject
Los Trabajos de Leloir  
dc.subject
Los Trabajos del Instituto  
dc.subject
Instituto de Investigaciones Bioquímicas Fundación Campomar ahora Fundación Instituto Leloir  
dc.subject
Artículos Científicos  
dc.subject.classification
Bioquímica y Biología Molecular  
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Lipid intermediates in protein glycosylation  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.description.version
original  
dc.journal.volume
1  
dc.journal.number
2  
dc.journal.pagination
58-59  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Cambridge, MA  
dc.description.fil
Fil: Parodi, Armando José A.. Instituto de Investigaciones Bioquímicas Fundación Campomar; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Leloir, Luis Federico. Instituto de Investigaciones Bioquímicas Fundación Campomar; Argentina  
dc.journal.title
Trends In Biochemical Sciences  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1016/S0968-0004(76)80191-0  
dc.provenance
Fundación Instituto Leloir/IIBBA. Biblioteca Cardini  
dc.description.color
Escala de grises  
dc.format.tipoImagen
Derivada  
dc.format.espacioDeColor
EscalaGris  
dc.format.formatoMaterial
artículo  
dc.relation.jurisdiccion
Ciudad de Buenos Aires  
dc.format.compresion
No  
dc.description.volumenYsoporte
2 páginas en pdf  
dc.relation.organismoFinanciador
Fundación Instituto Leloir  
dc.relation.organismoFinanciador
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas  
dc.relation.nombreProyecto
Proyecto Houssay y Leloir  
dc.date.digitalizacion
2021  
dc.relation.productor
Leloir, Luis F.  
dc.description.serieArchivo
LFL-PI-O-ART. Artículos científicos  
dc.description.nivelDescripcion
Unidad documental simple  
dc.description.codigoProyecto
AR-HYL-2018  
dc.relation.codigoReferencia
LFL-PI-O-ART.186  
dc.type.subtype
Artículo científico  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo