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Capítulo de Libro

Glycans in Glycoprotein Quality Control

Título del libro: Essentials of Glycobiology

Freeze, Hudson H.; Esko, Jeffrey D.; Parodi, Armando José A.Icon
Otros responsables: Varki, Ajit; Cummings, Richard D.; Esko, Jeffrey D.; Freeze, Hudson H.; Stanley, Pamela; Bertozzi, C. R.; Hart, G. W.
Fecha de publicación: 2009
Editorial: Cold Spring Harbor Laboratory Press
ISBN: 978-087969770-9
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Biofísica

Resumen

Nglycans help glycoproteins fold by creating a series of checkpoints that dictate the life or the death of newly made membrane and secreted proteins. This chapter describes the quality control process in the endoplasmic reticulum (ER) and Golgi and what happens to glycoproteins that fail their “final folding exam.”
Palabras clave: N-GLYCANS , QUALITY CONTROL , GLYCOPROTEIN FOLDING , ENDOPLASMIC RETICULUM
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info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/137419
Colecciones
Capítulos de libros(IIBBA)
Capítulos de libros de INST.DE INVEST.BIOQUIMICAS DE BS.AS(I)
Citación
Freeze, Hudson H.; Esko, Jeffrey D.; Parodi, Armando José A.; Glycans in Glycoprotein Quality Control; Cold Spring Harbor Laboratory Press; 2009; 513-521
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