Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Vinderola, Celso Gabriel  
dc.contributor.author
Burns, Patricia Graciela  
dc.contributor.author
Reinheimer, Jorge Alberto  
dc.contributor.other
Mariotti, François  
dc.date.available
2021-07-28T19:53:25Z  
dc.date.issued
2017  
dc.identifier.citation
Vinderola, Celso Gabriel; Burns, Patricia Graciela; Reinheimer, Jorge Alberto; Probiotics in nondairy products; Elsevier; 2017; 809-835  
dc.identifier.isbn
978-0-12-803968-7  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/137285  
dc.description.abstract
Vegetarian and Plant-Based Diets in Health and Disease Prevention examines the science of vegetarian and plant-based diets and their nutritional impact on human health. This book assembles the science related to vegetarian and plant-based diets in a comprehensive, balanced, single reference that discusses both the overall benefits of plant-based diets on health and the risk of disease and issues concerning the status in certain nutrients of the individuals, while providing overall consideration to the entire spectrum of vegetarian diets.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Elsevier  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
PROBIOTICS  
dc.subject
VEGETABLES  
dc.subject
PLANTS  
dc.subject
HEALTH  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Probiotics in nondairy products  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-07-20T16:22:59Z  
dc.journal.pagination
809-835  
dc.journal.pais
Francia  
dc.description.fil
Fil: Vinderola, Celso Gabriel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Burns, Patricia Graciela. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Reinheimer, Jorge Alberto. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Santa Fe. Instituto de Lactología Industrial. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química. Instituto de Lactología Industrial; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128039687000447  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-12-803968-7.00044-7  
dc.conicet.paginas
900  
dc.source.titulo
Vegetarian and Plant-Based Diets in Health and Disease Prevention