Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Quintana, Juan Manuel  
dc.contributor.author
Califano, Alicia Noemi  
dc.contributor.author
Zaritzky, Noemi Elisabet  
dc.contributor.author
Partal, P.  
dc.contributor.author
Franco, J.M.  
dc.date.available
2020-12-09T17:22:33Z  
dc.date.issued
2002-09  
dc.identifier.citation
Quintana, Juan Manuel; Califano, Alicia Noemi; Zaritzky, Noemi Elisabet; Partal, P.; Franco, J.M.; Linear and nonlinear viscoelastic behavior of oil-in-water emulsions stabilized with polysaccharides; Wiley Blackwell Publishing, Inc; Journal Of Texture Studies; 33; 3; 9-2002; 215-236  
dc.identifier.issn
0022-4901  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/120016  
dc.description.abstract
The rheological behavior and stability of oil-in-water emulsions was studied. The addition of different thickening agents improved the stability of the emulsions, and the presence of hydrocolloids caused their flocculation. Their viscoelastic behavior was described on the basis of stress relaxation curves and shear strains.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Wiley Blackwell Publishing, Inc  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
O/W EMULSIONS  
dc.subject
LINEAR VISCOELASTICITY  
dc.subject
NON LINEAR VISCOELASTICITY  
dc.subject
POLYSACCHARIDES  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Linear and nonlinear viscoelastic behavior of oil-in-water emulsions stabilized with polysaccharides  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2020-12-04T18:42:44Z  
dc.identifier.eissn
1745-4603  
dc.journal.volume
33  
dc.journal.number
3  
dc.journal.pagination
215-236  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Quintana, Juan Manuel. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Califano, Alicia Noemi. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Zaritzky, Noemi Elisabet. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingenierí­a. Departamento de Ingeniería Química; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Partal, P.. Universidad de Huelva; España  
dc.description.fil
Fil: Franco, J.M.. Universidad de Huelva; España  
dc.journal.title
Journal Of Texture Studies  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://tinyurl.com/y47xgu9m  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1111/j.1745-4603.2002.tb01346.x