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dc.contributor.author
Aguilera, Anabella  
dc.contributor.author
Giannuzzi, Leda  
dc.date.available
2020-09-02T20:50:33Z  
dc.date.issued
2018-07  
dc.identifier.citation
Aguilera, Anabella; Giannuzzi, Leda; Book Review: Cyanobacteria as Environmental Determinants of Health; Frontiers Media S.A.; Frontiers In Marine Science; 5; 7-2018; 242  
dc.identifier.issn
2296-7745  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/113080  
dc.description.abstract
This book is the result of the collaborative work between Argentinean researchers and the Ministry of Health who constituted the “Working Group on Health Effects of Cyanobacteria in Water” intended to raise the awareness concerning the increased occurrence of toxigenic cyanobacteria and the threats they pose (Provision 2/2011, Secretariat for Health Relations and Research). The synergy and collaborative interactions within this group have been key steps to promote the establishment of national guidelines for cyanobacterial blooms in drinking and recreational waters.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Frontiers Media S.A.  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by/2.5/ar/  
dc.subject
ARGENTINA  
dc.subject
CYANOTOXINS  
dc.subject
CYANOBACTERIAL BLOOMS  
dc.subject
ENVIRONMENTAL EPIDEMIOLOGY  
dc.subject.classification
Biología Marina, Limnología  
dc.subject.classification
Ciencias Biológicas  
dc.subject.classification
CIENCIAS NATURALES Y EXACTAS  
dc.title
Book Review: Cyanobacteria as Environmental Determinants of Health  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2019-10-15T14:11:43Z  
dc.journal.volume
5  
dc.journal.pagination
242  
dc.journal.pais
Suiza  
dc.description.fil
Fil: Aguilera, Anabella. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Mar del Plata. Instituto de Investigaciones en Biodiversidad y Biotecnología; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Giannuzzi, Leda. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de la Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.journal.title
Frontiers In Marine Science  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fmars.2018.00242/full  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://doi.org/10.3389/fmars.2018.00242