Repositorio Institucional
Repositorio Institucional
CONICET Digital
  • Inicio
  • EXPLORAR
    • AUTORES
    • DISCIPLINAS
    • COMUNIDADES
  • Estadísticas
  • Novedades
    • Noticias
    • Boletines
  • Ayuda
    • General
    • Datos de investigación
  • Acerca de
    • CONICET Digital
    • Equipo
    • Red Federal
  • Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
  • INFORMACIÓN GENERAL
  • RESUMEN
  • ESTADISTICAS
 
Capítulo de Libro

Baking process design

Título del libro: Handbook of Food Process Design

Purlis, EmmanuelIcon
Otros responsables: Ahmed, Jasim; Rahman, Mohammad Shafiur
Fecha de publicación: 2012
Editorial: Blackwell Publishing
ISBN: 9781444330113
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

This chapter presents a review of the baking process from an engineering point of view, focusing on bread as product. The main objective is to deliver technological considerations based on a global perspective of the process, i.e. by simultaneously analysing transport phenomena and quality aspects occurring in the product during baking. In addition, baking equipment design is discussed in order to give a more extensive framework for baking process design. Process modelling and simulation appear to be very useful and powerful tools, following the principles of modern process design.
Palabras clave: BAKING PROCESS DESIGN
Ver el registro completo
 
Archivos asociados
Tamaño: 199.6Kb
Formato: PDF
.
Solicitar
Licencia
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/112242
URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/9781444398274.ch26
Colecciones
Capítulos de libros(CIDCA)
Capítulos de libros de CENTRO DE INV EN CRIOTECNOLOGIA DE ALIMENTOS (I)
Citación
Purlis, Emmanuel; Baking process design; Blackwell Publishing; 2012; 743-768
Compartir

Enviar por e-mail
Separar cada destinatario (hasta 5) con punto y coma.
  • Facebook
  • X Conicet Digital
  • Instagram
  • YouTube
  • Sound Cloud
  • LinkedIn

Los contenidos del CONICET están licenciados bajo Creative Commons Reconocimiento 2.5 Argentina License

https://www.conicet.gov.ar/ - CONICET

Inicio

Explorar

  • Autores
  • Disciplinas
  • Comunidades

Estadísticas

Novedades

  • Noticias
  • Boletines

Ayuda

Acerca de

  • CONICET Digital
  • Equipo
  • Red Federal

Contacto

Godoy Cruz 2290 (C1425FQB) CABA – República Argentina – Tel: +5411 4899-5400 repositorio@conicet.gov.ar
TÉRMINOS Y CONDICIONES