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dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea
dc.contributor.author
Fausto, Rui
dc.contributor.other
Albini, Angelo
dc.date.available
2020-07-21T17:29:27Z
dc.date.issued
2010
dc.identifier.citation
Gomez Zavaglia, Andrea; Fausto, Rui; Light induced reactions in cryogenic matrices; Royal Society of Chemistry; 38; 2010; 37-66
dc.identifier.isbn
978-1-84755-054-5
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/109768
dc.description.abstract
This chapter centers on the topic of light induced reactions in cryogenic matrices, ranging from conformational isomerizations to complex bond-breaking/bond-forming processes. Recent progress in the photoinduced chemistry involving direct participation of the matrix noble gas atoms as reactants to form covalently bound noble gas containing molecules will also be discussed. Finally, infrared-induced reactions in cryomatrices will be considered.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Royal Society of Chemistry
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Matrix isolation spectroscopy
dc.subject
Cryogenic matrices
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Light induced reactions in cryogenic matrices
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2020-07-01T16:12:14Z
dc.journal.volume
38
dc.journal.pagination
37-66
dc.journal.pais
Reino Unido
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Fausto, Rui. Universidad de Coimbra; Portugal
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://pubs.rsc.org/En/content/chapter/ph9781847550545-00037/978-1-84755-054-5
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://doi.org/10.1039/9781849730860-00037
dc.conicet.paginas
387
dc.source.titulo
Photochemistry: volumen 38
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