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dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea  
dc.contributor.author
Fausto, Rui  
dc.contributor.other
Albini, Angelo  
dc.date.available
2020-07-21T17:29:27Z  
dc.date.issued
2010  
dc.identifier.citation
Gomez Zavaglia, Andrea; Fausto, Rui; Light induced reactions in cryogenic matrices; Royal Society of Chemistry; 38; 2010; 37-66  
dc.identifier.isbn
978-1-84755-054-5  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/109768  
dc.description.abstract
This chapter centers on the topic of light induced reactions in cryogenic matrices, ranging from conformational isomerizations to complex bond-breaking/bond-forming processes. Recent progress in the photoinduced chemistry involving direct participation of the matrix noble gas atoms as reactants to form covalently bound noble gas containing molecules will also be discussed. Finally, infrared-induced reactions in cryomatrices will be considered.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Royal Society of Chemistry  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Matrix isolation spectroscopy  
dc.subject
Cryogenic matrices  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Light induced reactions in cryogenic matrices  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2020-07-01T16:12:14Z  
dc.journal.volume
38  
dc.journal.pagination
37-66  
dc.journal.pais
Reino Unido  
dc.journal.ciudad
Londres  
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Fausto, Rui. Universidad de Coimbra; Portugal  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://pubs.rsc.org/En/content/chapter/ph9781847550545-00037/978-1-84755-054-5  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/https://doi.org/10.1039/9781849730860-00037  
dc.conicet.paginas
387  
dc.source.titulo
Photochemistry: volumen 38