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Libro

Polymers for Food Applications

Gutiérrez Carmona, Tomy JoséIcon
Fecha de publicación: 2018
Editorial: Springer
ISBN: 978-3-319-94624-5
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Compuestos; Bioproductos, Biomateriales, Bioplásticos, Biocombustibles, Bioderivados, etc.; Físico-Química, Ciencia de los Polímeros, Electroquímica

Resumen

Th is book presents an exhaustive review on the use of polymers for food applications. Polymer-based systems for food applications such as: films, foams, nano- and microencapsulated, emulsions, hydrogels, prebiotics, 3D food printing, edible polymers for the development of foods for people with special feeding regimes, sensors, among others, have been analyzed in this work.
Palabras clave: Polymers , Food , Edible Films , Emulsions , Foams , Hydrogels , Nano-encapsulation , Micro-encapsulation
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Tamaño: 17.11Mb
Formato: PDF
.
 
Licencia
info:eu-repo/semantics/closedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/109334
URL: https://link.springer.com/book/10.1007/978-3-319-94625-2
DOI: http://dx.doi.org/10.1007/978-3-319-94625-2
Colecciones
Libros(INTEMA)
Libros de INST.DE INV.EN CIENCIA Y TECNOL.MATERIALES (I)
Citación
Gutiérrez Carmona, Tomy José; Polymers for Food Applications; Springer; 1; 2018; 818
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