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dc.contributor.author
Copado, Claudia Noelia  
dc.contributor.author
Diehl, Bernd W. K.  
dc.contributor.author
Ixtaina, Vanesa Yanet  
dc.contributor.author
Tomás, Mabel Cristina  
dc.date.available
2020-05-19T16:05:06Z  
dc.date.issued
2019-08  
dc.identifier.citation
Copado, Claudia Noelia; Diehl, Bernd W. K.; Ixtaina, Vanesa Yanet; Tomás, Mabel Cristina; Microencapsulation with Maillard Reaction Products to improve the oxidative stability of chia oil; American Oil Chemists' Society; Inform; 30; 7; 8-2019; 14-17  
dc.identifier.issn
1528-9303  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/105470  
dc.description.abstract
The oil obtained from the seeds of chia (Salvia hispanica L.) is a valuable plant source of omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA). Chia oil’s high PUFA content makes it an interesting source for enriching foods with these essential fatty acids, but the oil’s high PUFA content also makes it susceptible to oxidation. Consequently, one of the most relevant challenges is to protect the oil from oxidative deterioration.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
American Oil Chemists' Society  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
CHIA OIL  
dc.subject
MICROENCAPSULATION  
dc.subject
MAILLARD REACTION PRODUCTS  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Microencapsulation with Maillard Reaction Products to improve the oxidative stability of chia oil  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2020-04-22T15:54:05Z  
dc.journal.volume
30  
dc.journal.number
7  
dc.journal.pagination
14-17  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Urbana  
dc.description.fil
Fil: Copado, Claudia Noelia. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de la Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Diehl, Bernd W. K.. Spectral Service Gmbh Laboratorium Fur Auftragsanalytik; Alemania  
dc.description.fil
Fil: Ixtaina, Vanesa Yanet. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de la Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Tomás, Mabel Cristina. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de la Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.journal.title
Inform  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.21748/inform.07.2019.14  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://www.informmagazine-digital.org/informmagazine/july_august_2019/MobilePagedArticle.action?articleId=1499616#articleId1499616