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dc.contributor.author
Copado, Claudia Noelia
dc.contributor.author
Diehl, Bernd W. K.
dc.contributor.author
Ixtaina, Vanesa Yanet
dc.contributor.author
Tomás, Mabel Cristina
dc.date.available
2020-05-19T16:05:06Z
dc.date.issued
2019-08
dc.identifier.citation
Copado, Claudia Noelia; Diehl, Bernd W. K.; Ixtaina, Vanesa Yanet; Tomás, Mabel Cristina; Microencapsulation with Maillard Reaction Products to improve the oxidative stability of chia oil; American Oil Chemists' Society; Inform; 30; 7; 8-2019; 14-17
dc.identifier.issn
1528-9303
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/105470
dc.description.abstract
The oil obtained from the seeds of chia (Salvia hispanica L.) is a valuable plant source of omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA). Chia oil’s high PUFA content makes it an interesting source for enriching foods with these essential fatty acids, but the oil’s high PUFA content also makes it susceptible to oxidation. Consequently, one of the most relevant challenges is to protect the oil from oxidative deterioration.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
American Oil Chemists' Society
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
CHIA OIL
dc.subject
MICROENCAPSULATION
dc.subject
MAILLARD REACTION PRODUCTS
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Microencapsulation with Maillard Reaction Products to improve the oxidative stability of chia oil
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2020-04-22T15:54:05Z
dc.journal.volume
30
dc.journal.number
7
dc.journal.pagination
14-17
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Urbana
dc.description.fil
Fil: Copado, Claudia Noelia. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de la Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Diehl, Bernd W. K.. Spectral Service Gmbh Laboratorium Fur Auftragsanalytik; Alemania
dc.description.fil
Fil: Ixtaina, Vanesa Yanet. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de la Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.description.fil
Fil: Tomás, Mabel Cristina. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de la Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina
dc.journal.title
Inform
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.21748/inform.07.2019.14
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/http://www.informmagazine-digital.org/informmagazine/july_august_2019/MobilePagedArticle.action?articleId=1499616#articleId1499616
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