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dc.contributor.author
Santos, Mauricio Ismael  
dc.contributor.author
Tymczyszyn, Emma Elizabeth  
dc.contributor.author
Golowczyc, Marina Alejandra  
dc.contributor.author
Mobili, Pablo  
dc.contributor.author
Gomez Zavaglia, Andrea  
dc.contributor.other
Foerst, Petra  
dc.contributor.other
Santivarangkna, Chalat  
dc.date.available
2022-05-06T03:07:17Z  
dc.date.issued
2015  
dc.identifier.citation
Santos, Mauricio Ismael; Tymczyszyn, Emma Elizabeth; Golowczyc, Marina Alejandra; Mobili, Pablo; Gomez Zavaglia, Andrea; Probiotic Cell Cultivation; CRC Press-Taylor & Francis Group; 1; 2015; 45-75  
dc.identifier.isbn
9781498734530  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/156721  
dc.description.abstract
Research on lactic acid bacteria (LAB) and probiotics is nowadays an interdisciplinary fi eld going beyond the fundamental microbiology. The commercial importance of certain microbial metabolites (i.e., lactic acid) has led to the use of these microorganisms as “biological factories” of valuable products. On the other hand, the worldwide ecological conscience about the importance of reducing industrial contamination has stimulated the use of certain effl uents as “non-traditional” culture media for LAB and probiotics. This approach has two advantages: the decrease of industrial costs derived from decontamination of effl uents and the lower cost of culture media.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
CRC Press-Taylor & Francis Group  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
PROBIOTIC  
dc.subject
CULTIVATION  
dc.subject
NON-TRADITIONAL MEDIA  
dc.subject
GROWTH MONITORING  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Probiotic Cell Cultivation  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2022-04-26T20:06:52Z  
dc.journal.volume
1  
dc.journal.pagination
45-75  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Boca Ratón  
dc.description.fil
Fil: Santos, Mauricio Ismael. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Tymczyszyn, Emma Elizabeth. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Golowczyc, Marina Alejandra. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Mobili, Pablo. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Gomez Zavaglia, Andrea. Provincia de Buenos Aires. Gobernación. Comisión de Investigaciones Científicas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - La Plata. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://tinyurl.com/y5g6zu5e  
dc.conicet.paginas
384  
dc.source.titulo
Advances in Probiotic Technology