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dc.contributor.author
Zalazar, Aldana Lourdes
dc.contributor.author
Gliemmo, María Fernanda
dc.contributor.author
Soria, Marcelo Abel
dc.contributor.author
Campos, Carmen Adriana
dc.date.available
2019-11-12T18:11:24Z
dc.date.issued
2018-12-27
dc.identifier.citation
Zalazar, Aldana Lourdes; Gliemmo, María Fernanda; Soria, Marcelo Abel; Campos, Carmen Adriana; Data supporting the growth/no growth interface of Zygosaccharomyces bailii in simulated acid sauces; Elsevier; Data in Brief; 21; 27-12-2018; 1014-1018
dc.identifier.issn
2352-3409
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/88663
dc.description.abstract
This article contains experimental data, images and methods for the growth/no growth interface of Zygosaccharomyces bailii in simulated acid sauces. Mentioned data are related to the research article “Modeling growth/no growth interface of Zygosaccharomyces bailii in simulated acid sauces as a function of natamycin, xanthan gum and sodium chloride concentrations” (Zalazar et al., 2018) [1]. The growth was assessed colorimetrically by using 2-(4-iodophenyl)-3-(4-nitrophenyl)-5-phenyl-2H-tetrazolium chloride and 2-methoxy-1,4-naphthoquinone as detection reagents. Furthermore, yeast growth was confirmed by plate count.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Elsevier
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/ar/
dc.subject
GROWTH/NO GROWTH
dc.subject
ZYGOSACCHAROMYCES BAILII
dc.subject
ACID SAUCES
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Data supporting the growth/no growth interface of Zygosaccharomyces bailii in simulated acid sauces
dc.type
info:eu-repo/semantics/article
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2019-10-21T19:17:10Z
dc.journal.volume
21
dc.journal.pagination
1014-1018
dc.journal.pais
Países Bajos
dc.journal.ciudad
Amsterdam
dc.description.fil
Fil: Zalazar, Aldana Lourdes. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Cátedra de Procesamiento de Alimentos; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina
dc.description.fil
Fil: Gliemmo, María Fernanda. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Quimicos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Quimicos.; Argentina
dc.description.fil
Fil: Soria, Marcelo Abel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Parque Centenario. Instituto de Investigaciones en Biociencias Agrícolas y Ambientales. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Instituto de Investigaciones en Biociencias Agrícolas y Ambientales; Argentina
dc.description.fil
Fil: Campos, Carmen Adriana. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Quimicos. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Oficina de Coordinación Administrativa Ciudad Universitaria. Instituto de Tecnología de Alimentos y Procesos Quimicos.; Argentina
dc.journal.title
Data in Brief
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352340918313167
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1016/j.dib.2018.10.099
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