Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.author
Pighín, Darío Gabriel  
dc.contributor.author
Pazos, Adriana Alejandra  
dc.contributor.author
Chamorro, Monica Viviana  
dc.contributor.author
Paschetta, María Fernanda  
dc.contributor.author
Cunzolo, Sebastian Abel  
dc.contributor.author
Godoy, Maria Fernanda  
dc.contributor.author
Messina, Valeria Marisa  
dc.contributor.author
Pordomingo, Anibal Javier  
dc.contributor.author
Grigioni, Gabriela Maria  
dc.date.available
2018-05-08T18:51:58Z  
dc.date.issued
2016-01  
dc.identifier.citation
Pighín, Darío Gabriel; Pazos, Adriana Alejandra; Chamorro, Monica Viviana; Paschetta, María Fernanda; Cunzolo, Sebastian Abel; et al.; A Contribution of Beef to Human Health: A Review of the Role of the Animal Production Systems; Hindawi Publishing Corporation; The Scientific World Journal; 2016; 1-2016; 1-10; 8681491  
dc.identifier.issn
2356-6140  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/44470  
dc.description.abstract
Meat and meat products constitute important source of protein, fat, and several functional compounds. Although beef consumption may implicate possible negative impacts on human health, its consumption can also contribute to human health. Quality traits of beef, as well as its nutritional properties, depend on animal genetics, feeding, livestock practices, and post mortem procedures. Available data show that emerging beef production systems are able to improve both, quality and nutritional traits of beef in a sustainable way. In this context, Argentina’s actions are aimed at maximising beef beneficial effects and minimising its negative impact on human health, in a way of contributing to global food security.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
Hindawi Publishing Corporation  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
Beef  
dc.subject
Human Health  
dc.subject
Production  
dc.subject
Systems  
dc.subject.classification
Otras Producción Animal y Lechería  
dc.subject.classification
Producción Animal y Lechería  
dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS  
dc.title
A Contribution of Beef to Human Health: A Review of the Role of the Animal Production Systems  
dc.type
info:eu-repo/semantics/article  
dc.type
info:ar-repo/semantics/artículo  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.date.updated
2018-05-04T14:58:00Z  
dc.identifier.eissn
1537-744X  
dc.journal.volume
2016  
dc.journal.pagination
1-10; 8681491  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.description.fil
Fil: Pighín, Darío Gabriel. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Pazos, Adriana Alejandra. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Chamorro, Monica Viviana. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Paschetta, María Fernanda. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Cunzolo, Sebastian Abel. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Godoy, Maria Fernanda. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Messina, Valeria Marisa. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Unidad de Investigación y Desarrollo Estratégico para la Defensa. Ministerio de Defensa. Unidad de Investigación y Desarrollo Estratégico para la Defensa; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Pordomingo, Anibal Javier. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro Regional La Pampa-San Luis. Estación Experimental Agropecuaria Anguil; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Grigioni, Gabriela Maria. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria. Centro de Investigación de Agroindustria. Instituto de Tecnología de Alimentos; Argentina. Universidad de Morón; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Argentina  
dc.journal.title
The Scientific World Journal  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/http://dx.doi.org/10.1155/2016/8681491  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.hindawi.com/journals/tswj/2016/8681491/