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dc.contributor.author
Palavecino, Pablo Martín
dc.contributor.author
Losano Richard, Pedro
dc.contributor.author
Leon, Alberto Edel
dc.contributor.author
Ribotta, Pablo Daniel
dc.contributor.other
Bello Pérez, Luis
dc.contributor.other
Alvarez Ramírez, José
dc.contributor.other
Dhital, Sushil
dc.date.available
2024-04-09T12:16:00Z
dc.date.issued
2022
dc.identifier.citation
Palavecino, Pablo Martín; Losano Richard, Pedro; Leon, Alberto Edel; Ribotta, Pablo Daniel; Use of Modified Starchy Flours; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2022; 245-274
dc.identifier.isbn
9781000636291
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/232484
dc.description.abstract
Starch is one of the main staples in human food, its consumption having both positive and negative aspects. The exploration and exploitation of starches from alternative botanical sources has been increasing recently due to interest in the economic and social development of tropical and sub-tropical regional economies and in support of sustainability. The book reviews existing research on various aspects of starch, including physicochemical, nutritional and functional properties, plus applications in addition to foods. Emphasis is on the various physical and chemical modifications, which are aimed at improving the properties and applicability of starch.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
CEREALS
dc.subject
ROOTS AND TUBERS
dc.subject
PULSES
dc.subject
ANDEAN CROPS
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS
dc.title
Use of Modified Starchy Flours
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro
dc.date.updated
2023-07-07T19:06:44Z
dc.journal.pagination
245-274
dc.journal.pais
Estados Unidos
dc.journal.ciudad
Boca Ratón
dc.description.fil
Fil: Palavecino, Pablo Martín. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina
dc.description.fil
Fil: Losano Richard, Pedro. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina
dc.description.fil
Fil: Leon, Alberto Edel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina
dc.description.fil
Fil: Ribotta, Pablo Daniel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.routledge.com/Starch-and-Starchy-Food-Products-Improving-Human-Health/Bello-Perez-Alvarez-Ramirez-Dhital/p/book/9780367543433
dc.conicet.paginas
350
dc.source.titulo
Starch and Starchy Food Products: Improving Human Health
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