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dc.contributor.author
Palavecino, Pablo Martín  
dc.contributor.author
Losano Richard, Pedro  
dc.contributor.author
Leon, Alberto Edel  
dc.contributor.author
Ribotta, Pablo Daniel  
dc.contributor.other
Bello Pérez, Luis  
dc.contributor.other
Alvarez Ramírez, José  
dc.contributor.other
Dhital, Sushil  
dc.date.available
2024-04-09T12:16:00Z  
dc.date.issued
2022  
dc.identifier.citation
Palavecino, Pablo Martín; Losano Richard, Pedro; Leon, Alberto Edel; Ribotta, Pablo Daniel; Use of Modified Starchy Flours; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2022; 245-274  
dc.identifier.isbn
9781000636291  
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/232484  
dc.description.abstract
Starch is one of the main staples in human food, its consumption having both positive and negative aspects. The exploration and exploitation of starches from alternative botanical sources has been increasing recently due to interest in the economic and social development of tropical and sub-tropical regional economies and in support of sustainability. The book reviews existing research on various aspects of starch, including physicochemical, nutritional and functional properties, plus applications in addition to foods. Emphasis is on the various physical and chemical modifications, which are aimed at improving the properties and applicability of starch.  
dc.format
application/pdf  
dc.language.iso
eng  
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group  
dc.rights
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess  
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/  
dc.subject
CEREALS  
dc.subject
ROOTS AND TUBERS  
dc.subject
PULSES  
dc.subject
ANDEAN CROPS  
dc.subject.classification
Alimentos y Bebidas  
dc.subject.classification
Otras Ingenierías y Tecnologías  
dc.subject.classification
INGENIERÍAS Y TECNOLOGÍAS  
dc.title
Use of Modified Starchy Flours  
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion  
dc.type
info:eu-repo/semantics/bookPart  
dc.type
info:ar-repo/semantics/parte de libro  
dc.date.updated
2023-07-07T19:06:44Z  
dc.journal.pagination
245-274  
dc.journal.pais
Estados Unidos  
dc.journal.ciudad
Boca Ratón  
dc.description.fil
Fil: Palavecino, Pablo Martín. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Losano Richard, Pedro. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Leon, Alberto Edel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina  
dc.description.fil
Fil: Ribotta, Pablo Daniel. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Córdoba. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Químicas. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba; Argentina. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina  
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.routledge.com/Starch-and-Starchy-Food-Products-Improving-Human-Health/Bello-Perez-Alvarez-Ramirez-Dhital/p/book/9780367543433  
dc.conicet.paginas
350  
dc.source.titulo
Starch and Starchy Food Products: Improving Human Health