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Capítulo de Libro

Random-Centroid Optimization

Título del libro: Optimization in Food Engineering

Nakai, Shuryo; Horimoto, Yasumi; Dou, Jinglie; Verdini, Roxana AndreaIcon
Otros responsables: Erdogdu, Ferruh
Fecha de publicación: 2009
Editorial: CRC Press - Taylor & Francis Group
ISBN: 9781420061413
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Alimentos y Bebidas

Resumen

The objectives of this chapter are to illustrate the RCO steps on computers, to monitor with special emphasis on the mapping process for determining the search directions, and to improve the efficiency of RCO as well as RCG later. It is our strong belief that the peptide QSAR could be the most convenient, user-ftiendly strategy in the proteomics as well as genomics projects in the near future.
Palabras clave: Alimentos , Modelos Matemáticos , Optimización Matemática
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info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/155136
URL: https://www.routledge.com/Optimization-in-Food-Engineering/Erdogdu/p/book/978142
Colecciones
Capítulos de libros(IQUIR)
Capítulos de libros de INST.DE QUIMICA ROSARIO
Citación
Nakai, Shuryo; Horimoto, Yasumi; Dou, Jinglie; Verdini, Roxana Andrea; Random-Centroid Optimization; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2009; 141-152
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