Repositorio Institucional
Repositorio Institucional
CONICET Digital
  • Inicio
  • EXPLORAR
    • AUTORES
    • DISCIPLINAS
    • COMUNIDADES
  • Estadísticas
  • Novedades
    • Noticias
    • Boletines
  • Ayuda
    • General
    • Datos de investigación
  • Acerca de
    • CONICET Digital
    • Equipo
    • Red Federal
  • Contacto
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
  • INFORMACIÓN GENERAL
  • RESUMEN
  • ESTADISTICAS
 
Capítulo de Libro

Eigenvalue Optimization Techniques for Nonlinear Dynamic Analysis and Design

Título del libro: Optimization in Food Engineering

Matallana Perez, Luis GeronimoIcon ; Blanco, Anibal ManuelIcon ; Bandoni, Jose AlbertoIcon
Otros responsables: Erdoğdu, Ferruh
Fecha de publicación: 2008
Editorial: CRC Press - Taylor & Francis Group
ISBN: 978-1-4200-6141-3
Idioma: Inglés
Clasificación temática:
Ingeniería de Procesos Químicos

Resumen

In this chapter, eigenvalue optimization formulations are reviewed and discussed in the context of analysis, design, and control of nonlinear dynamic systems with applications to food engineering related processes. The chapter is structured as follows: In Section 14.2, the basics of nonlinear dynamic systems analysis are introduced to provide the fundamentals for the subsequent discussion. In Section 14.3, two eigenvalue optimization strategies are reviewed and illustrated by means of motivating examples. In Section 14.4 the details of a Matlab (MathWorks, 2004) package that implements the described formulations are provided. Next the bioethanol production process is used as case study to perform open- and closed-loop analysis and design. A conclusion and future work section closes the chapter.
Palabras clave: NONLINERA DYNAMICS , EIGENVALUE OPTIMIZATION
Ver el registro completo
 
Archivos asociados
Tamaño: 602.1Kb
Formato: PDF
.
Solicitar
Licencia
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente descripción: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Unported (CC BY-NC-SA 2.5)
Identificadores
URI: http://hdl.handle.net/11336/117627
URL: https://www.routledge.com/Optimization-in-Food-Engineering/Erdogdu/p/book/978142
Colecciones
Capítulos de libros(PLAPIQUI)
Capítulos de libros de PLANTA PILOTO DE INGENIERIA QUIMICA (I)
Citación
Matallana Perez, Luis Geronimo; Blanco, Anibal Manuel; Bandoni, Jose Alberto; Eigenvalue Optimization Techniques for Nonlinear Dynamic Analysis and Design; CRC Press - Taylor & Francis Group; 2008; 271-294
Compartir

Items relacionados

Mostrando titulos relacionados por título, autor y tema.

  • Capítulo de Libro Optimal operational planning in the fruit industry supply chain
    Título del libro: Optimization in Food Engineering
    Massini, Guillermo; Blanco, Anibal Manuel ; Petracci, Noemi Cristina ; Bandoni, Jose Alberto - Otros responsables: Erdogdu, Ferruh - (CRC Press - Taylor & Francis Group, 2008)
Enviar por e-mail
Separar cada destinatario (hasta 5) con punto y coma.
  • Facebook
  • X Conicet Digital
  • Instagram
  • YouTube
  • Sound Cloud
  • LinkedIn

Los contenidos del CONICET están licenciados bajo Creative Commons Reconocimiento 2.5 Argentina License

https://www.conicet.gov.ar/ - CONICET

Inicio

Explorar

  • Autores
  • Disciplinas
  • Comunidades

Estadísticas

Novedades

  • Noticias
  • Boletines

Ayuda

Acerca de

  • CONICET Digital
  • Equipo
  • Red Federal

Contacto

Godoy Cruz 2290 (C1425FQB) CABA – República Argentina – Tel: +5411 4899-5400 repositorio@conicet.gov.ar
TÉRMINOS Y CONDICIONES