Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author
Thangadurai, Devarajan
dc.contributor.author
Busso, Carlos Alberto
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.contributor.author
Hijri, Mohamed
dc.date.available
2020-06-11T20:22:32Z
dc.date.issued
2010
dc.identifier.citation
Thangadurai, Devarajan; Busso, Carlos Alberto; Hijri, Mohamed; Mycorrhizal Biotechnology; CRC Press - Taylor & Francis Group; 1; 2010; 220
dc.identifier.isbn
81-85589-07-0
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11336/107365
dc.description.abstract
Several studies have demonstrated that mycorrhizal associations play vital role in plant nutrition. They greatly increase the efficiency of nutrient and water uptake, enhance resistance to pathogens, and buffer plant species against several environmental stresses and drought resistance. Mycorrhizae also improve plant growth and survival in soils contaminated by heavy metals. This book emphasizes the biotechnological application of mycorrhizae to promote the production of food while maintaining ecologically and economically sustainable production systems.
dc.format
application/pdf
dc.language.iso
eng
dc.publisher
CRC Press - Taylor & Francis Group
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.rights
info:eu-repo/semantics/closedAccess
dc.rights.uri
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
dc.subject
Arbuscular Mycorrhizae
dc.subject
Biotechnology
dc.subject
Biomass production
dc.subject
Fungi
dc.subject.classification
Otras Agricultura, Silvicultura y Pesca
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
Agricultura, Silvicultura y Pesca
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.subject.classification
CIENCIAS AGRÍCOLAS
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.title
Mycorrhizal Biotechnology
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type
info:eu-repo/semantics/book
dc.type
info:ar-repo/semantics/libro
dc.date.updated
2020-05-27T18:30:23Z
dc.journal.volume
1
dc.journal.pagination
220
dc.journal.pais
Reino Unido
![Se ha confirmado la validez de este valor de autoridad por un usuario](/themes/CONICETDigital/images/authority_control/invisible.gif)
dc.journal.ciudad
Londres
dc.description.fil
Fil: Thangadurai, Devarajan. Karnatak University; India
dc.description.fil
Fil: Busso, Carlos Alberto. Universidad Nacional del Sur. Departamento de Agronomía; Argentina. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Centro Científico Tecnológico Conicet - Bahía Blanca. Centro de Recursos Naturales Renovables de la Zona Semiárida. Universidad Nacional del Sur. Centro de Recursos Naturales Renovables de la Zona Semiárida; Argentina
dc.description.fil
Fil: Hijri, Mohamed. University of Montreal; Canadá
dc.relation.alternativeid
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/url/https://www.routledge.com/Mycorrhizal-Biotechnology/Thangadurai-Busso-Hijri/p/book/9781138112810
Archivos asociados
![](/themes/CONICETDigital/images/thumb_default.png)
Tamaño:
10.36Mb
Formato:
PDF